ФОРУМ

Форум > Big Brother 4 > АДИОС!!!!!!!!!!!!

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
АДИОС!!!!!!!!!!!!
vargos 2008-12-19 19:39
Чудно ми е за какво още го има този форум и не им ли омръзна на някои хора да обсъждат неща ,за Танчета, Жорета ,Самиета, Дениславчовци и пр. личности не оставили нищо кой знае какво ярко и запомнящо се с участието си .Има къде къде по-интересни теми и форуми ,срещи с приятели и забавления от това да обсъждаш неща които явно не вълнуват вече и самите участници .За това АДИОС МУЧАЧОС !!!!!!!! НАДЯВАМ СЕ СЛЕДВАЩИЯ БИГ БРАДЪР -АКО ИЗОБЩО ГО ИМА -ДА БЪДЕ ПО-СМИСЛЕН И ИНТЕРЕСЕН!!
:)
WHOAMI 2008-12-19 19:47
AZ SEGA SE SETIX...SVURSHI BB A AZ SE REGISTRIRAX:)))))
Всичко хубаво, vargos!
MONSE 2008-12-21 12:49
Беше ми Приятно да те чета!!!
Довиждане!
sona 2008-12-21 23:03
Довиждане и от мен на всички. Пожелавам на победителя (макар че не беше моят фаворит) да си харчи парите със здраве и разумно. Желая на всеки участник в шоуто успех оттук нататък, независимо какво е било мнението ми за него по време на предаването. В крайна сметка всеки е показал това, което е сметнал за уместно и се е държал, според своите разбирания за правилно. Весела Коледа и Нова година на всички Биг брадъри. Бъдете щастливи.
Драги съфорумци, и на вас всичко най-добро. Дали сме били на едно мнение, или не, вече няма значение. Важното е, че се забавлявахме тук. Здраве, успешни дни и нощи и весели празници. Довиждане до следващият ББ, когато ще съм още по-активна. Дано има повече интересни участници. ЧАО!
АДИОС!!!
k_tonov 2008-12-24 18:49
Това е сигурно 20 форум, в който съм писал, но ще е един от последните, защото от новата 2009 година се отказвам от писането на форуми изобщо.

От доста години нямам нито гадже, нито приятели. Но знам от къде идват проблемите ми. Всичко започна когато загубих скъп човек през август 2002. Затворих се, престанах да излизам. И започнах да прекарвам цялото си свободно мнение в Интернет. Използвам Интернет от 2003 година, а със сърфирането прекалявам сигурно от 2004 или 2005, не помня точно. Някога мислех, че като общувам виртуално това ще ме направи по-добър в общуването в истинския живот. Разбира се стана точно обратното - прекаляването с online общуването ме направи много по-затворен в живота.

Заради престоя в Интернет не си намерих нови приятели. Какви приятели като сам с часове пред PC-то? Гадното е, че единствения начин да спра с това е да спра да използвам Интернет толкова често и да го използвам само по работа или за университета. Така и ще направя, понеже за мен любовта, приятелството и контакта с хората са вс в този живот. Не ми харесва да общувам с хора, скрити зад монитора. Искам истински приятели. В сайтове като този човек намира разбиране, приятелство, омраза или любов.

Обаче за какво са ми всичките тези виртуални отношения и приятелства, като в реалния живот не мога да разчитам на тях? Крайно време е да започна да излизам повече навън и да се срещам с хората, а не нонстоп да седя пред PC-то. Знам какво избирам - любовта и приятелството, но не тези в Интернет, а истинските. Вече ще използвам Интернет само по работа, никакви чатове и никакви форуми. Направих своя избор и знам, че Интернет не е всичко. Аз знам, а вие дали го знаете? От 1 януари 2009 спирам с писането в каквито и да е форуми. Така слагам край на своето 5-годишно пребиваване в Интернет форуми и започвам да живея отново в реалния живот.

Радвам се, че приключвам с писането по форуми точно в този прекрасен форум. Именно затова избрах да го публикувам тук, а не в някой от другите (към 5-6) форума, където също пишех. Съжалявам ако съм обидил някой с мнението си, но и аз бях често обиждан, случва се. Не тая омраза. До скоро и ще се виждаме в реалния живот! Весели празници на всички!
*
nezabravka1 2008-12-24 19:33
k_tonov, подкрепям те напълно и съм съгласна, че много по-ценни са взаимоотношенията в реалния свят. Открих хубави неща в този форум, които ме радват, но истинското общуване, при което хората са близо един до друг, е незаменимо! Пожелавам на всички да бъдат близо до хората, които обичат!
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни