ФОРУМ

Форум > Big Brother 4 > "...сън е било, сън са били и белоцветните

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
"...сън е било, сън са били и белоцветните
Kompirqsal 2008-12-21 18:56
макове!". Жоро се отрече от градинарството..., че е имал някога нещо общо с градини и градинарска професия, освен за набезите по горублянските овощки през гладните години на наркотична зависимост! В същото време-продължава да твърди, че никога не би излъгал, че държи на думата си, че е открит, честен, директен! Как тълкувате това разминаване?! И дали все пак няма нещо общо с градинарството?! Дали няма някоя и друга леха в двора зад къщата си с индийски коноп и цветна градина с бял мак?!
:)
LucreziaBorgia 2008-12-21 19:32
Който и да го е писал това със съня, е як плагиат с афинитет към едновремешните любовни романчета.:))
Сега се сещам колко
Kompirqsal 2008-12-21 19:40
много се дразнеше Жоро на Скобаря! Дали заради непуснатата вода в тоалетната или , заради по-класната и тузарска дрога, която е потребявал варненският бохем?! Пълна мистерия си остава историята с казанчето- за ВиК неизправност ли става дума или за провокация?! Кой не си пускаше водата в кенефа?! Това би трябвало да го има на записи, но сценаристите предпочитат историята да си остане забулена в тайна! Не е изключено това да е провокация от страна на екипа на ВВ4 с цел изостряне на отношенията в къщата! Що се отнася за отношението към наркотиците: Жоро заяви, че е крил този факт,защото иначе , разберяло ли се това-веднага щял да изхвърчи...Скобарят влезе, каза за всичките си прегрешения, че е преодолял проблема и че не му пука кой какво мисли за миналото му! Важно е сега и бъдещето! Тази смелост ли издразни шопа или пък това, че е употребявал"най-смотаните" наркотици, както призна пред Венета Райкова, а скобата е друсал висококачествена кока?!
Ами сигурно е така, щом
Kompirqsal 2008-12-21 19:45
го казва представител на Борджиите! Аз не съм едновремешен и не разбирам от едновремешни неща, още повече от такива любовни романчета! :-)
Разбира се,
supporter 2008-12-21 23:43
трета леха има - с лук:)))))
ще използвам
Ann_ 2008-12-22 10:44
тази тема защото не намирам по подходяща да кажа, че много ми хареса интервюто на Жоро в Малката сестра, беше много истинско. Явно трябваше Жоро да излезе от къщата за да спечели моите симпатии и да схвана горе долу що за човек е. Поздравления на Борджия още веднъж за добрия усет :)
хахахахахахахахахахаха
tigar 2009-01-07 17:36
Анче, позволи да се изсмея макар и със закъснение.
Алурков и истина? Та оказа се, че той е лъгал на всяка втора дума...............................
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни