ФОРУМ

Форум > Big Brother 4 > Честито Рождество Христово!

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Честито Рождество Христово!
supporter 2008-12-25 14:14
Да сте живи, здрави и много много щастливи! На всички съфорумци пожелавам весели празници, хубави емоции и страхотни подаръци:)))))) !
4estito rojdestvo hristovo i ot men na vsi4ki
kokain4e 2008-12-25 15:37
jelaq na vsi4ki mnogo zdrave shtastie kysmet i vsi4ko nai-nai..neka novata 2009 godina e 3 po uspeshna ot 2008...:)...
Честита КОЛЕДА!
MAREIA 2008-12-25 18:58
Много щастие и здраве, любов, пари и верни приятели, ви пожелавам.
####
torbaslaina 2008-12-27 09:58
весели празници и от мен :))
Честито РождествоХристово!!!
anelia_nik 2008-12-27 16:48
И нека не бъдем християни само сега!

С нас е Бог" (Мат. 1:23). И рече Ангелът на първите свидетели на това чудно явление: "Не бойте се, ето, благовестя ви голяма радост, която ще бъде за всички човеци. Защото днес ви се роди в града Давидов Спасител, Който е Христос Господ" (Лук. 2:10-11). Ето защо Рождественската нощ е толкова необикновена и очаквана! Тя е тиха и свята. Тя е тайнствена и величествена. Тя е божествена и спасителна.
Рождество Христово е велико събитие, което записа всемирната история. Рождество Христово е величествен празник, който открива дверите на Новата ера на мира, справедливостта и зачитане на човешката личност и достойнство за цялото човечество.
Рождество Христово е дивно и тържествено, което небесните ангели възпяха като божествен благослов за мирно и съзидателно правило в живота: "Слава във висините Богу, и на Земята мир, между човеците благоволение" (Лук. 2:14).
Нека се поздравим един друг с великия и спасителен празник - явилия се Богомладенец Христос, Който за всички, които търсят вярната насока в живота е: "Пътят, и Истината, и Животът" да ни направи съпричастни на плодовете на духа, който по словото на великия апостол на народите свети Павел са: "Любов, Радост, Мир, Дълготърпение, Благост, Милосърдие, Вяра, Кротост, Въздържание." (Гал. 5:22-23). И понеже отиващата си 2008 година бе посветена от целия християнски свят за година на великия Христов благовестник, нека в тези Рождественски и спасителни дни отново си спомним непреходните за всички нас боговдъхновени слова, за израстване във вярата, за градивен труд, за лично и всенародно благощастие в живота: "И тъй, братя, ние многото съставяме едно тяло в Христа (Църквата Христова), отделно един другиму сме членове. И понеже по дадената нам благодат в Кръщението имаме разни дарби, то имаш ли служба, пребъдвай в службата; учител ли си - в учението; наставник ли си - наставлявай; дарител ли си - дарувай простосърдечно; предстоятел ли си - предстоявай с усърдие; благотворител ли си - благотвори на радо сърце... Любовта да бъде нелицемерна, отвръщавайте се от злото, прилепяйте се към доброто; бъдете един към други нежни с братска любов; Ако е възможно, доколкото зависи от вас, бъдете в мир с всички човеци... Не дължете никому нищо, освен взаимна любов; защото който люби другиго, изпълнил е Закона" (Рим. 12 и 13 гл.).
И тъй, нека съпреживеем светлите Рождественски и Новогодишни празници с размисъл и добронамереност за своето лично, семейно и обществено поведение, за да се радваме на добро здраве, духовни радости и благословени успехи в доброто ни житейско и трудово поприще, в бъдните дни и години.
На любезните читатели на вестник "Стандарт" отправяме празничен поздрав и благословение:
На многая лета!
Честито Рождество Христово!
Щастлива Нова 2009 година!
С неизменна обич в Господа:

Видински митрополит Дометиан


Amazing grace
anelia_nik 2008-12-27 16:58
http://vbox7.com/play:d0a21c0e
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни