ФОРУМ

Теми Автор Дата
VIP i smeshki
goliamhuj 2009-01-10 11:11
Победителят във ВИП Брадър си тръгва без парична награда
10 януари 2009 /
Нова реши да повери третия сезон на "ВИП брадър" на Нико Тупарев и компания. Водещ на предаването ще бъде отново Ники Кънчев, който слага две дини под една мишница, тъй като от 12 януари ще бъде лице и на завърналия се "Стани богат".
Продуцентът Тупарев е решил да следва положителния тон, който даде с "Денсинг старс", и е заложил на това ВИП изданието да бъде благотворително. Знаменитостите като истински мускетари ще воюват за добра кауза и ще събират пари за хора в нужда. След "Денсинг старс" Тупарев каза пред "Стандарт", че с позитивно шоу се увеличават добрите резултати и зрителският интерес. "Критици твърдят, че Големият брат търси интригата и "тъмната половина" на хората. Този път обаче ще преобърнем схемата и всичко ще е наопаки", казаха продуцентите. "ВИП брадър" ще предложи на своите звезди благотворителни каузи, зад които те да застанат с чисто съзнание и открити сърца, съобщиха от "Олд скул", компанията на Тупарев. Сеирджийски препирни няма да има, нито провокации за това. Дванайсетте звезди, избрани за участие, ще трябва да се покажат в най-добрата светлина и да бъдат истински рицари. В момента текат разговори с "набелязаните" знаменитости, които трябва да влязат в къщата в Нови хан. Нито едно от спряганите напоследък имена обаче не било вярно, казаха продуцентите. Избраните ще бъдат хора, които вече са показвали, че помагат, и би трябвало да се превърнат в положителен пример от екрана. Този път зрителското гласуване ще мине под наслов "Спаси своята любима звезда, защото тя помага". Бъдещият VIP номер 1 няма да си тръгне с тлъста сума, а само с признанието и благодарността на хората.
goliamhuj
qwertius 2009-01-10 11:55
И това е възможно ако ВИПовете са Манго, Асанчо, Айшето.......... Поне ще спят на бели чаршафи, ще праскат на корем, бе голям гювеч:)
a maleee
kokain4e 2009-01-10 16:39
gotvete se za VIP PROVAL 3 ...mnogo shte e t1pooooo mnogooooo...vkaraite nqkoi veselqci da ima shou be vie t1pi li ste ...na koi shte mu e interesno tova koeto smqtate da napravite...tova e shou a ne manastir..tcttctctctc....
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни