ФОРУМ

Форум > Big Brother 4 > Кой всъщност е Нико Тупарев?

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Кой всъщност е Нико Тупарев?
Kompirqsal 2009-01-14 18:58
Дали продуцент, дали бизнесмен? Отдавна българските и световни медии привикнаха с присъствието му ! Отдавна се примириха той да определя рейтинги, назначения...Един жест и се раждаше нова, един жест и си отиваше стара...Нико беше Фактор в радиотелевизионното пространство! Не, той беше законът и определяше правилата!

Той създаде Big Brother, VIP Brother измисли, а после ги промени! Превзе СИА и НОВА, а после и ЕНДЕМОЛ! Подред преминаха "Стани богат" и "Островът на изкушенията", "Денсинг Старс" и "Хванати в изневяра"! После купи, продаде и отно взе Диема и Диема2, и другите Диеми, и БТВ!

В медийният свят има един титан, една личност, без чието позволение изп. продуценти не смеят да г-ъкнат и стоят "МИРНО"-чест му отдават, когато той благоволи да премине покрай озверелите им лица! Ала душманин беше Нико-за угоени си продуценти и увълчили се директори! Крило и защитник на сиромаси-водещи, на Ники си Кънчев и на жената си- Катя(и на славната и зестра)!...
Но, млъкни, сърце...Голям беше Нико, И много силен! Кой ли не потрепери от строгия му поглед, кой ли за милостиня не просеше?!

Но, какво е за Вас Нико Тупарев, в един свят от....?
Той коли, той беси,
Kompirqsal 2009-01-14 19:02
той разпределя бюджета, "обръчите от фирми", той командва парада и той го приема! Агент-шпионин, провокатор или честен бизнесмен-мултимилиардер, ексентричен меценат или диктатор?! Кой, кой е той?
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни