ФОРУМ

Форум > Big Brother 4 > Галена, Златка и Божинов във VIP Brother 3?

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Галена, Златка и Божинов във VIP Brother 3?
ivailo16 2009-01-27 18:43
С пълна пара се подготвя нов сезон на VIP Brother 3 през пролетта. Споре различни източници текат интензивни преговори с известни българи за участието им в реалити шоуто.

Покрай предстоящия старт на Vip Brother 3 започнаха да се носят многобройни слухове за това кой влиза и кой не в къщата.

Според vip-bg.info на фолкпевицата Галена е предложен „приличен” хонорар от 100 000 лева, за да участва, като се има предвдид, че тя призна бременността си, евентуално нейно влизане в Къщата на VIP Brother 3 ще е съпроводено със специални грижи за бъдещата майка.

Според запознати, Нико Тупарев че ще се върне като продуцент в риалитито, което създаде у нас.

Любимо за мастития продуцент е и експлоатирането на скандала Златка Райкова-Алисия. Този път той е избрал друг подход, като поканил е в шоуто Златка Райкова и Валери Божинов. Точно заради предполагаем секс на футболиста с плеймейтката се завихри най-грандиозното оплюване в родния шоубизнес.

Освен че подготвя певицата за Vip Brother, Тупарев удря с един куршум два заека, защото покрай нея се прочу и плеймейтката Златка. Именно нея гласял за водеща на ново предаване, което ще продуцира.

Другите известни личности, които канят в Къщата са светският лъв Евгени Минчев, актьора Чочо Попйорданов, Соня Немска, Стойко Сакалиев.
Тцъ
tigar 2009-01-27 18:46
Единствиншат сигурен участник е Гала. Чудя и се на акъла на тази интелигентна жена. Тя сигурно не знае, че в тези формати се цени само простотията.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни