ФОРУМ

Форум > Big Brother 4 > За ВИП-а, има ли някой идея...

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
За ВИП-а, има ли някой идея...
emoli 2009-03-13 19:45
има ли някой идея, кой освен Гала ще бъде в къщата?
Виж на втора страница
dundichka 2009-03-14 11:37
темата, озаглавена VIP Brother 3.
VIP BROTHER
SVETLAABV 2009-03-15 11:11
Добър, ведър, но не и сълзлив, ВИП Брадър се завръща, напълно променен.

На 16 март в 20,00 часа започва третият сезон на предаването, което ще продължи осем седмици. То стартира такова, каквото никой не си го е представял.

Причината – за първи път развлечението подава ръка на благотворителността. В къщата влизат хора със сериозни ангажименти и със сериозно положение в сферата, в която работят, но предпочели да помогнат.

Този сезон няма да критикува, няма да създава раздори и сблъсъци, но отново ще е експериментален. Този път ВИП Брадър обръща камерата си към нас, зрителите.

Той ще следи постъпките ни, за да ни покаже доколко ние, които живеем тук, можем да бъдем добри и да помагаме.

Предаването хвърля ръкавица към българина, не като част от държавата, като живеещ в определена община или град, а към човека.

Съквартирантите няма да са 12, а 17.

Първите вече известни са Гала, Ицо Хазарта, Аня Пенчева, Петя Дикова, към тях се присъединяват певецът Милко Калайджиев и медицинската сестра, завърнала се от Либия, Кристияна Вълчева.

Всяка седмица при тях ще влиза по една гост-звезда, която ще изкарва точно седем дни с всички останали и ще има конкретни ангажименти.

Номинациите в къщата ще бъдат позитивни, зрителското гласуване – също, съобщи изпълнителният продуцент на шоуто Николай Николов.

Съквартирантите няма да стоят по цял ден и да се излежават из къщата, а всяка събота ще излизат извън нея с конкретни задачи, с една цел: събиране на все повече средства, с които да помогнат на колкото се може повече хора.

Каузите са осем. Част от тях са свързани с борбата с трафика на хора, опазване на зрението на децата, лечение на деца с проблеми в развитието и Зелена България. Парите ще се разпределят поравно между тях.

Всеки понеделник звездите ще се изправят в битки помежду си, което е заимствано от австралийския ВИП Брадър.

Всяка ще е на различна тема и ще се води от Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Това ще е състезание, като победителят печели имунитет в елиминациите и има право да номинира 3-ма свои съквартиранти.

Първата битка започва на 23 март и ще "отнесе" звездите в Праисторическата епоха. По-нататък се очакват футболни битки, както и епохални, наподобяващи тези от Далечния изток.

В четвъртък един от съквартирантите ще напуска шоуто, защото събирането на вотове на зрителите остава основен механизъм за събиране на средствата. Хората пред телевизорите ще спасяват своите любимци, като, гласувайки за тях, те ще помагат за тези каузи, за които се събират пари.

Експериментът започва, но този път включва и нас. А доколко българите са готови да помагат, да наблюдават и да се окажат наблюдавани, ще разискват участниците в “Голямата уста”, чиято водеща ще е Камелия.

Равносметката ще се появи на края на предаването, като се види каква сума е събрана.

С това ще се изясни и идеята, която се опитват да прокарат организаторите на предаването, а именно, че “Животът ни се случва заради това, което ни се случва”
VIP BROTHER 3
adersa 2009-03-15 11:45
Ще се гледа ли на живо в мрежите на БТК безплатно ??
Милко Калайджиев-перфектно, мноо
Kompirqsal 2009-03-15 22:41
добро попадение, ама без Здравкови?! То какъв ВИП ще е?
ОООооооооооооооооооо,
orhidea 2009-03-16 07:51
УЖАС !!! повръща ми се от тоя Милко....
За МИЛКО,
MAREIA 2009-03-16 10:09
не бързайте, да подценявате и преценявате някой, само заради външността му. Изчакайте и вижте първо, какъв човек е.
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ...
Bethoven 2009-03-16 10:13
МИЛЕН ЩЕ ВЛИЗА ЛИ ВЪВ ВИПА...
ЩОТО СУТРИНТА ПОДМЕТНА НА НОВАТА МИСКА
ЧЕ ЩЕ СЕ ВИДЯТ В КЪЩАТА....
........
MAREIA 2009-03-16 10:25
Кристияна Вълчева, Калайджиев и Милен Цветков във VIP Брадър
13 март 2009 /
Днес в къщата на Биг Брадър се състоя пресконференция по повод старта на третия VIP сезон на шоуто.
Продуцентите разкриха още двама от съквартирантите. В къщата ще влезе фолк певецът Милко Калайджиев и медицинската сестра Кристияна Вълчева. Оказа се, че Гала ще води предаването си "На кафе" от къщата. Това обаче няма да е единственото шоу, което ще се излъчва оттам, тъй като във VIP Брадър ще влязат и други водещи. Продуцентите заявиха, че искат да проправят нова благотворителна линия в така нашумелите риалити шоута. VIP Брадър ще продължи 8 седмици, а в него ще участват 17 знаменитости. Всяка седмица към тях ще се присъединява по една гост-звезда. Междувременно Милен Цветков заяви в "Здравей, България", че и той влиза в къщата. Вероятно той ще бъде една от гост-звездите в шоуто. Възможно е той да влиза и само сутрин, ако Лора Крумова се окаже втората водеща, която ще влезе в къщата. На края на пресконференцията Ники Кънчев проведе импровизиран търг с журналистите, които наддаваха за вещи на новите съквартиранти, "заплащайки" с брой страници, в които ще отразят събититето. От изложените на търга вещи стана ясно, че в шоуто ще влязат и рап певеът Устата, както и бронзов медалист от Олимпиадата в Пекин. Вижте видео >>
Може Милен,
MAREIA 2009-03-16 10:30
да е от гостите, които ще влизат в къщата.

http://www.paparak.bg/modules/news/article.php?storyid=12487
милко кавалджиев
nasko_ep4 2009-03-16 11:28
гледах една реклама с него :)
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни