ФОРУМ

Форум > Водещите > Осъзнава ли Милен, че не се намира на полето, за

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Осъзнава ли Милен, че не се намира на полето, за
anelliya 2008-12-14 22:06
Кажете ми, не ви ли писна г-н Цветков непрекъснато да подвиква "Тихоооо, тихоооо!" все едно си е на село? Заслужава ли такова отношение публиката, която се е събрала, за да подкрепя състезателите и шоуто като цяло?
Г-н Цветков, мислите ли, че като не можете да задържите вниманието на публиката по нормален начин, ще успеете да направите това с неистови викове и крясъци за пазене на тишина? Нали знаете, че не се намираме в училище, все пак? Хайде малко по-спокойно! Ако имате нужда от успокоение, ние ще ви разберем!:) Но не се опитвайте да се отнасяте с нас като с идиоти!
Милен
bobasia 2008-12-15 00:48
Милен е изключително слаб водещ. И заедно с оня циганин Румен са просто двама лумпени които по някакъв начин са намерили златна среда да развиват простотоията си. Явно са били в интимни отношения със оная пача Зурлева, и сега когато я няма се надявам европейска медия като Диема и Нова да ги разкарат тея дебили. Въпреки че ако анализаторите от медията са предценили че европейските стандарти са твърде височки за средностатистическият българин, и трябва да се заложи на турско-арабският модел, като по-подходящ за аудиторията в БГ. В такъв случай двмата кретени са си точно на мястото.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни