ФОРУМ

Форум > Водещите > Хайде стига сте плюли!

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Хайде стига сте плюли!
niya 2008-09-23 13:54
После не се чудете, че цялата ни страна е на това дердже! Егати плювалника сте заформили! Рибата е още в морето, а вие вече казвате, че е развалена.

Много добър старт направиха и тримата водещи. И понеже не са ми приятели, а и не силягам с тях, единственото, което ме интересува е как се представят като водещи на харесваното от мен предаване. И Венета, и Милен, и Румен се утвърдиха като завладяващи аудиторията водещи. Сега ще е интересно дали ще удържат позициите си на такива и по-нататък в шоуто. Лично аз им стискам палци! И още веднъж - стартът беше отличен.
...
ns 2008-09-23 14:23
Как няма да плюят, като нищо друго не могат да правят. Комплексите яко ги боцкат.
подкрепям
ts1 2008-09-23 16:00
Напълно съм съгласна. Само че, в БГ като че ли е закон да се плюе по известните /успяли/ хора.
само на това ни учат
faivi 2008-09-23 18:11
е какво друго да правиме като само едни и същи плювалници гледаме .Какво добро да кажеме и с кое толкова да ме очароват постоянно бълвочат глупости.А тая Венета освем да занимава хората коя чалгаджиика с кой е преспал друго не знае а тя е същия пар``` така че не ми ги хвалете .От тия свиркаджии добрите журналисти не могат да си намерят работа
фвопуйдц нкиавмк
At_The_End 2008-09-23 20:26
Всеки си изказва мнението. Щом за теб нечие негативно такова е плюване , за някой може да е истина. Научете се да уважавате мнението на хората. :) Не всички разсъждават по един и същ начин. :)
Мнение
krass007 2008-10-06 12:04
Предлагам да бъдем по-толерантни към другите. Всеки има право на мнение, като не е длъжен да се съгласява с всичко. По възможност, добре е да правим това аргументирано и да не изхождаме само от позицията на собствената си преценка за нещата и от височината на своята "камбанария".
Какво
gera_bera 2008-10-06 12:18
Общо има дереджето на държавата с некадърните водещи? Дали пък дереджето не ни е такова именно поради причната, че на отговорни постове се "назначават" известни физиономии с абсолютно никакви други качества? Аре нема нужда, време е за поне малка промяна. Предпочитам световно неизвестнен водещ, но с поне малко адекватност и възпитание...
....
ns 2008-10-06 16:48

Много глупости се пишат по тези форуми. Даже назначават и водещи. Това да не ви е комунизъм? В една частна медия собственикът назначава персонала - репортери, водещи, оператори и т.н. А на който не му харесват назначенията, да не гледа предаванията. Има и други телевизии. При вас интересното е, че не харесвате водещите и предаванията, плюете ги постоянно, ама ги гледате и коментирате . С една дума - деца.
ns
gera_bera 2008-10-06 17:10
Сега като го спомена, наистина на комунизъм бие това да назначаваш един некадърник, който да съсипе цяло едно предаване с предварително голям рейтинг, само защото има известна в момента мутра. Не твърдя, че биг брадър е високоинтелектуално шоу, но пък чак толкова да смъкнат летвата с тоя кретен си е направо жалко. Против шоуто нямам нищо, искам да го гледам, но с лайфовете не знам как ще стане.... Не ми се пропускат, но май така ще стане.
....
ns 2008-10-06 17:25
Явно не ти е ясно кое комунизъм, кое е капитализъм. Некадърници са се назначавали и по времето на Христос, а и преди това. Назначават се и сега . Но обществото може да има претенции само към назначенията в държавните и общински структури. А частната собственост е непрекосновенна. На теб като не ти харесва дадена телевия, водещ или предаване, имаш избор. Не го гледаш или си правиш телевизия и си назначаваш когото искаш.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни