ФОРУМ

Форум > Водещите > И всичко "Заради едно инвитро".....

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
И всичко "Заради едно инвитро".....
renati 2008-10-04 15:50
Възмутена съм!!!(меко казано)ОТВРАТЕНА СЪМ!!!Що за идиот трябва да си за да зададеш такъв въпрос на жена,която единствената и най- съкровенна мечта е да стане майка!Винаги съм си мислила,че Милен изтъпява за да е по-интересен,но сега разбрах,че това си е ТОЙ!!!Филип погреба Тошко но за ужас духът му се е вселил в Милен!И сега Миленчо ще си остане завинаги ОЛИ..ф...чо!!!
Това снощи
ffsopola 2008-10-04 16:43
беше пълна подигравка със семейството на Филип. Долен, неадекватен, селяндурски подход към всичко. Милене, тъпако, това е шоу, но май само твоя кофти вкус и некадърност са безгранични.
Милен беше ужасен!
dessss 2008-10-05 18:53
Останах потресена от отношението на този нещастник към стремежа на това мило семейство да сбъдне най-голямата си мечта!Стана ми мъчно и за Филип и Цветелина и за поне 270 000 двойки в малка България с този сериозен и ужасен проблем!Тези хора правят всичко възможно за да станат родители и се надяват,вярват и борят,а този смешник Цветков се подиграва с тях!Вместо да каже нещо от екрана да ги окуражи,да се обърне към институцийте , които трябва да помогнат на всички бездетни семейства този кретен се правеше на клоун.Отвратена съм от този идиот и стискам палци на Филип и Цветелина и на всички семейства с този проблем и им пожелавам успех,дай Боже да се сбъдне мечтата им!А МиленЧО да вземе да прочете нещо по темата или да не си отваря устата когато не знае какво би трябвало да каже.
простотията край няма
rosalia 2008-10-06 14:13
милен винаги се е подигравал с хората,независимо за какво става въпрос.Самоче този път просто показа на каква мега простотия е способен.Държи се с всички така,сякаш е нещо повече ,големия кадър.Милене,научи се да уважаваш хората,независимо от всичко:най-вече себе си,защото това което показваш/селянията си/,само може да накара хората да те мразят,лошото е че след това и ти ще се намразиш
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни