ФОРУМ

Форум > Водещите > МИЛЕН Е НАЙ ГОТИНИЯ

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
МИЛЕН Е НАЙ ГОТИНИЯ
desemira 2008-10-10 16:30
ВСИЧКИ ДЕТО ПЛЮЯТ ПО МИЛЕН СА БОЛНИ НЕЩАСТНИЦИ.
НЕДОДЯЛАНИ ПУБЕРЧЕТА И НАРКОМАНЧЕТА.
КОИ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДАВАТЕ ЛОША ОЦЕНКА ЗА МИЛЕН.
ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-УСПЕЛИТЕ ВОДЕЩИ НА БЪЛГАРИЯ.
МИЛЕНЕ НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙ НА ПРИКАЗКИТЕ.
ТЕ ТИ ЗАВИЖДАТ.ТАКА СА ГИ ВЪЗПИТАЛИ РОДИТЕЛИТЕ ИМ.
СУПЕР СИ.ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ УСПЕХ И ТЕ ОБИЧАМЕ.
desemira,
ffsopola 2008-10-10 16:33
Твоето състояние се лекува, не се притеснявай. Това на Милен, обаче - не. Това е, ще му гледаме истериите и тоталното неумение да води диалог със събеседниците си до края. Така става в предаванията, правени от непрофесионалисти и на приятелски начала.
по темата
dimitriq 2008-12-11 09:35
На мен също много ми харесва Милен и като водещ и като мъж !Страхотен е!
milene
pop_45 2008-12-11 21:04
Endemol
Bergweg 70, 1217 SC
PO BOX 678, 1200 AR
Hilversum, The Netherlands
Tel: +31 (0) 35 53 99 999
Fax: +31 (0) 35 53 99 960
ВВ се превърна в най-тъпото и непрозрачно предаване в националния ефир. Хора си губят времето да дават мнение, а администратора им го трие най-безцеремонно.Приемат се мнения на средно-доста тъпи българи, които се интересуват има ли секс или не и кой с какво се е натъпкал или не, които имат елементарна култура и са определено неграмотни. Евала, България!!! Докато простакът и посредствеността виреят и доминират в тази държава, никой няма право да се оплаква от дереджето си. Къде е свободата на словото? Като всичко е предречено отпреди месеци, не си играйте с хората и не разигравайте водевили.
Конкретно, пускащите sms-и ще пуснат поне по един за всеки от четиримата финалисти, за да имат своя шанс в "подялбата" на наградата и ще настане пълен хаос, което и целят продуцентите. По този начин с тази мнима "подялба" те ще се облагодетелстват. Процентите ще се изравнят и ще настане "люта битка" - ще каже Луканов....не се хващайте на хорото хора, не пускайте sms-и, тай или иначе всичко е предварително нагласено, както винаги!!!! Единствените печеливши от този ход са продуцентите. Тази псевдо игра вече сме я виждали и играли 3 пъти, хайде стига...не сме такива балъци, всичко е толкова пошло и прозрачно, та дрънка. Това е просто един капан. Осъзнайте се! Просто НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Пускам тема и след 1 мин. ми я трият...защо ли??????
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни