ФОРУМ

Форум > Водещите > Злобната Венетка ...

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
Злобната Венетка ...
petichka 2008-10-21 13:54
Искам да изкажа възмущението си от държанието на Венетка към Емилия. Въпросната " водеща " за пореден път демонстрира злобната си и ограничена същност , което не прави чест на една бъдеща майка. Вкара прекалено много лични емоции , беше изцяло под влияние на личното си отношение към Емилия или такава беше идеята на предаването? Вие кажете! Грозна картинка. Добре, че Ема не падна на нейното ниво и се " защитаваше " с усмивка. Тя не беше на интервю , а на разпит в съда! Сами преценете " професионалното " поведение на Венета......
.
xl 2008-10-21 13:58
дори и да е вкарала лично отношение, което аз също мисля, откъде мислиш идва то? от това че емилия е прекрасен и лъчезарен човек? или от това че е злобна лицемерка?
до xl
vimpel 2008-10-21 18:26
абе ти що не вземеш да идеш и да и оближеш гъза на тази венетка гледам че си голям неин защитник
явно и ти си едно бедно,изнемощяло копеленце което се кефи на хорските трагедии и на хорските депресии,ах как бих те накрал да страдаш за самия себеси
.
xl 2008-10-21 18:38
vimpel, големи квалификации вкара бе моето момченце, трогна ме :) би ме накарал да страдам, а?;) наистина искам да видя това.

и не, не съм фен на Венета, изключително неприятна ми е. но Емилия ми е много по-неприятна, почти колкото Наталия, точно те двете са отровните змии на ББ4 и ще бъда много радостен в момента в който Венета подложи и нея на същото, макар че се съмнявам продуцентите да и позволят, не и при този отзвук от вчера ;)
успокой се моля те и забърши пяната около устата си.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни