ФОРУМ

Теми Автор Дата
Ретро
AZ_14 2008-12-06 11:00
Преди седмица русата водеща гостува в „Шоуто на Слави“ в ролята си на модел от корицата на Playboy и има за какво да си връща на гологлавия шоумен, който я поставяше в неудобни ситуации с почти всеки въпрос. Двамата опитаха да си говорят за светски теми, но това предизвика само бурен смях. Журналистическата кариера на Венета Райкова, която е влязла в историята на родния си град Попово със спечелването на първия конкурс „Мини мис България“ (), започва във вестник „Хай лайф“. Години по-късно тя попада в светските рубрики основно покрай връзката си с Тодор Славков, внук на Тодор Живков. Освен в „Частен случай“ на БНТ е събирала телевизионен опит в кабелни канали с предаванията си „Екслузивно“ и „Резачката“. През последните месеци Венета Райкова според собствените ? обяснения се е посветила на стажа си в прокуратурата и изучаване на религии. В края на „Шоуто на Слави“ тя дори се опита да изнесе нещо като проповед и предизвика репликата на водещия: „Добре, но ти си се снимала за Playboy, не за библията.“
.....
AZ_14 2008-12-06 11:34
Един от незабравимите ми спомени от онзи период беше срещата ми с Венета Райкова, която беше нещо като завеждащ офиса на “Евроком” в София. Заминах на инспекция, влязох в кабинета на светската лъвица и скромно я информирах, че съм новият й началник. Тя не ми обърна особено внимание и продължи телефонния си разговор, който беше започнал кой знае кога. Възпитано излязох, но и в коридора се чуваше всичко. Поне 30 минути се обсъждаха разни светски събития, клюки, статии в жълтия печат и най-вече къде и по какъв повод се е появило името на Венета Райкова.
Чудех се как ще работя с такъв човек, но се утешавах, че сигурно светските контакти ще доведат до някакви финансови резултати, тъй като вече бях изчислил сериозните загуби от поддръжката на офиса, ръководен от Венета.
Най-накрая бях приет и успях да задам три въпроса за работата на отдела.
На първия отговорът беше: “Ще трябва да проверя”, на втория “Това не е моя работа” и на третия:”Не знам”…
Най-голямото ми постижение от този период бе, че открих за националния ефир Албена Вулева. Албена започна да прави новини, по-късно обаче – след като вече бях напуснал, започна първата си светска рубрика “Резачката”. Подозирам, че духовният й учител е била Венета Райкова. Това беше едно много гнусно предаване. В телевизионното пространство съм виждал само едно по-гнусно нещо – това е “Сигнално жълто”.
Доколкото си спомням, не след дълго и Венета, и Албена бяха изгонени от “Евроком -България”. Но те си намериха по-добро място и ни радват и днес.
Венетке...
AZ_14 2008-12-06 13:59
Понеже влизаш вече във форума,разбра ли че всичко излиза наяве някой ден,и за Кържев,и за внука на Тошо....Чети поне това,нали умираш за клюки и мръсно бельо.И всеки ден си повтаряй че приличаш на Катрин Деньов!....и лееекичко завиждай на Михнева,че е с класи пред теб!
Четеш ли Венето/
AZ_14 2008-12-07 17:25
“Малката сестра”. Позор. Абсолютна простотия. Не стига, че в Къщата винаги се пука по шевовете от глупави и невъзпитани същества /във всички издания/, а и тези които правят коментари и анализи извън нея са още по-жалки и ограничени. Е, за да се потвърди правилото, много рядко се появява и някой по-умен и достоен човек. Венета Райкова обича жълтините повече, от което и да е жълто издание, дори е по-жалка и по-неприятна от Албена Вулева /а тя е единица мярка…/ Имаше и там изключения. На гости и беше един изключителен професионалист, който безкрайно уважавам. Досещате се, че става дума за Кеворк Кеворкиян. А той наистина е класа и не и позволи да си вре носа, където не и е мястото. Но една птичка пролет не прави… Помислете, какви хора гостуват на Венета?! Не Ви ли се повръщаше снощи пред екрана докато гледате долнопробното порнографско издание на предаването “Малката сестра”? Ужасно, противно, грозно…. Не намирам думи да изразя погнусата и негодуванието си. Неидентифицирани и абсолютно асоциални същества като Панайот, така нареченият Парис, Прашката и т.н., включвам и “дамите”, които бяха забравили най-вероятно за участието си, са хората, които взимат отношение по толкова важни социални проблеми за обществото. Казано на жаргон-дават ни акъл, обясняват ни кое, как, защо и най вече, може би трябва да ни служат за пример…?Не, че предните години разни астролози, психолози, актьори и не знам какви още, Дим Дуков-ци и Найденовци не ни учеха на “ум и разум”, ама нейсе. Те бяха толкова жлъчни, отровни и невъзпитани, че в къщи децата се плашеха повече, отколкото биха се уплашили от баба Яга. А след това тия безкрайно бездуховни създания взеха да ни се натрапват по телевизиите като водещи, и като не знам точно какви…Изобщо кошмарът е неповторим.
Радвам се, че Венета Райкова ще има рожба и ще бъде майка. Майката е нещо свято, майката е любов. Пожелавам и да роди здраво, красиво и умно дете. Но мила ми, Венето детето дори и в утробата на майката чува и асимилира онова, което се случва в окръжаващата го среда. То се формира под влиянието на тази среда. Една бременна жена трябва да вижда и да чува хубави неща. Трябва да слуша хубава /препоръчва се класическа музика/ и да е близо до Природата, за да се роди спокойно и уравновесено дете. А това бебенце в тази отровна среда и с такава майка…
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни