ФОРУМ

Форум > За услугите в сайта > До Биг Брадър,продуцентите,режисьорите и организ

НОВ ОТГОВОР
Теми Автор Дата
До Биг Брадър,продуцентите,режисьорите и организ
natali_00 2008-10-20 10:16
Огорчена от новинитеза безотговорно отношение на съквартирантите към кучето,за пореден път искам да ви питам:какво ще се случи с него след края на предаването? Дали отново няма да се озове на улицата или в приют? Някой освен Владо проявява ли интерес към него като към домашен любимец и приятел?
Жестоко и безотговорно да не полагаш грижи за едно живо същество,което не е в състояние да се справи със създалата се ситуация на принудително заселване в тази човешка джунгла!
Готова съм след края на предаването да му осигуря обич и грижи, хубав дом с голям двор.

И в този ред на мисли искам да напомня на съквартирантите а и не само на тях-
ЦИВИЛИЗОВАНО ОБЩЕСТВО СЕ ПОЗНАВА ПО ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ ВЪЗРАСТНИ, ДЕЦАТА,ИНВАЛИДИТЕ,РАЗЛИЧНИТЕ И ЖИВОТНИТЕ!!!
За съжаление, ако хората в ББ са средна общтостатистическа извадка от нашето общество- горко ни! Изглежда ние много отдавна живеем в джунгла сред отломките на разбития самолет наречен България!
КУЧЕШКАТА ТЕМА
Dzhugashvili 2008-10-20 10:35
Не вълнува никого, бе душа. Досега би трябвало да вденеш! Както сама пишеш, това е проблем на цивилизованите общества. Нито сме били такова, нито ще бъдем в обозримото бъдеще.
....
natali_00 2008-10-20 11:26
Не знам за вас, но аз не мога да проумея,толкова ли е невъзможно да проявяваме уважение към възрастните ,загриженост към хората в неравностойно положение, разбиране към различните,поне малко обич и търпимост!!!
Какъв народ сте бе ,хора!!!
*
tita757 2008-10-20 23:17
Длъжни са да се грижат за кучето,защото едно животно не е за гавра.Ще сезираме организациите за закрила на животните за намарливо отношение.ББ нареди им да го къпят често че ще се вмирише.Като сте го вкарали в къщата защо Фифи няма неин бюджет?Онез перат пържоли а то гледа.Как не ви е срам да се подигравате с животните.От утре Фифи да има права и онез тъпани да се грижат добре,защото лично ще подклада дадени жълти издания които и без това търсят гадни материали за вас.Ясна ли съм?
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни