ФОРУМ

Теми Автор Дата
До администратора
magic_circle 2008-11-05 18:01
Здравейте.Има ли възможност да пуснете услуга от типа "Произволна камера".
В смисъл,щом някой си закупи абонамент,в сайта да има възможност да гледа камерата която той пожелае.Да има достъп до всички налични камери ВКЛЮЧИТЕЛНО и в тоалетната и в ИЗПОВЕДАЛНЯТА.

Мисля,че причините за това са ясни и също така смятам че ви е напълно възможно да го направите,друг е въпроса защо не го.
Ако трябва увеличете (с малко) цената на смс-ите но това което ви предложих да е възможно.
Защото примерно,много често съквартирантите ги викат в изповедалнята,но по NovaTV показвате само една част от това което всъщност става в самата изповедалня.
Тоест ние дори сега когато си плащаме,отново сме ограничени.Не всеки има възможност да работи оператор при вас,за да вижда всичко каквото се случва на момента.
Не ми е проблем да ви бутна един смс от 4.40 да речем,но НЕ искам да бъда ограничаван.

Надявам се ще прочетете това което съм написал и ще благоволите да ми отговорите.
И понеже също така знам че не зависи от вас,то можете да се консултирате с когото е нужно от екипа - и след това да ми отговорите,но по-пълно,защото наблюдавам че сте доста пестелив на думи... по една или друга причина.
Благодаря за вниманието
Здравейте,
administrator 2008-11-05 18:04
към момента в услугата "На живо" не е предвидена възможност за "избор на камера", което е описано в условията за ползване на услугите към сайта и страницата "Помощ"
.
xl 2008-11-05 18:31
това мисля че не само при нас не е позволено, а и не би трябвало. иначе всички ще се лепят на камерата в банята като влиза Иванина, а и така или иначе операторите контролират камерите в зависимост от движението вътре. друг е въпроса че като става нещо интересно обикновено показват двора.
 
 

Гледай на живо! 24 часа / 7 дни