1. Най-голямата ти мечта

Всеки човек на тая земя да оцени разликата между доброто и злото

2. Най-скъпата ти вещ

Корана и прикрепените по малки книжки към корана, дето нося със себе си.

3. Най-големият ти страх

Страх ме от това, че съм туркиня. Да попаднем на някой недобросъвестен да се заяжда с мен всяка секунда. И да обвинява, сценаристи, режисьори, журналисти и журито, че тъкмо тая туркиня със ислямско изповедание сте избрали за къщата. Защото сме малко със други навици и задръжки.

4. Коя част от тялото си би коригирала?

Искам да си остана такава не искам да коригирам нищо по тялото си - искам да си умра такава каквато съм създадена. За мен е важно операциите по болест - не коригирането на тялото и рога да беше дал Бог щях да ги нося.

5. Колко време продължи най-дългата ти връзка?

Общо пиша за всички хора. Понеже съм много търпелива връзките ми продължават дълго - нямам определено време

6. Какво е за теб секса?

Още в Русе на кастинга при интервюто казах на журналистката, че той ми е най-неудобния въпрос. Не, че религията не ми позволява. Ако беше така, мюсюлманите не трябваше да се женят.

7. Какво би те накарало да се изчервиш?

Въпроса за секса. Много Ви моля да не ми задавате такъв въпрос. Но ако нарушавам правилата може да го зададете щом се касае за къщата.

8. Опиши най-добрите си приятели

Сунай Чалъков поп-певец от Русе живее в София беше поканен от професор Юлиян Вучков водещ предаването Възхищение и страсти да пее в телевизия С*** - по желание на телевизинните зрители 2 пъти и едно момиченце - Симона. Комшийката Айше и снаха и Гюлер

9. Най-щурото секс изживяване?

Не мога да кажа нищо по тоя въпрос нямам такова изживяваня при нас турците има задръжки.

10. Кой е Big Brother?

Да отговоря по тоя начин Голям-Брат. В една къща събрани хора от различни краища на България с различни характери нрави капризи идеали желания изповедания да съжителствам без да има някакви аномалии и лоши последствия дай боже да няма нищо подобно. Желая най-доброто на целия екип и предаването от мен.
Много се моля да бъда извинена поради допълнителното писане. Може би нарушавам правилника за къщата, но смятам, че няма да имам възможност да кажа тия работи поради правилата в къщата, в анкетата не можах да ги побера, да ги обясня. Още от началото поради намаза месеца на Рамазана и религията може би няма да да се вместя в рамките на правилата и законите в къщата. Не мога да пия и да пуша заедно със съквартирантите. Но съм общителна и контактна въздържана и мога да им правя компания за всичко. Не мога да се събличам по бельо пред камерата. Ще намеря начин как да се скрия от камерата по бельо стига това да не нарушава правилото ми, като участник. Обичам повечето да се завъртам във кухнята и да мия и да чистя и да се занимавам с домакинска работа. Може би съквартирантите в къщата са от висок ранг и елит. Не са виждали туркиня и няма да ми дават да им помагам във всичко и да им бъда полезна. Предполагам, че съм най-възрастната участничка в къщата, което неминуемо при всички случай ще окаже влияние на качеството ми, като участник. И народът на цяла България и съквартирантите в къщата ще дадат отрицателно гласуване за мен. Имам коса дълга 75 см. която трудно се поддържа на такова място. Може би няма да им харесва това в къщата защото всички сме заедно там. Разни хора разни идеали. Моля Ви от сърце и душа хиляди пъти да бъда извинена за дето Ви отнемам от ценното време за това допълнително обяснение. С почит и уважение към вас ваша участничка - Самие от град Русе