1. Как протича обикновено денят ти?

С домакинска работа. Имам една дъщеря от която имам три внучета - момчета. С тях се занимавам. Имам болна възрастна свекърва, Като се уморя си почивам с четене на корана и почит към бога и доброто.

2. С какво се гордееш?

Не обичам да се гордея и възгордявам. Пред просяка на колене падам. Равна съм със всички тия хора на земята.

3. Как си вдигаш адреналина?

От лошите, недобросъвестни, нечувствителни, горделиви и хора, които нямат покритие.

4. Кои са най-големите лъжи, които си чул за себе си?

Работех в съдова хирургия в Окръжна болница - Русе и като отидох в отделението при колежките, казали им че съм починала и те като ме видяха се шашнаха и друг подобен случай пак така - значи ще живея много.

5. Коя е грешката, за която съжаляваш най-много?

Че уважавам враговете си. Не ги преследвам. Ако те ми направят един път лошо и аз им отвръщам с десеторно добро. Винаги по добрия и умния трябва да отстъпват.

6. С какво искаш да те запомнят?

Най-вече с добро почитане и уважение към другите съквартиранти в Къщата

7. Каква стратегия ще използваш, за да спечелиш Big Brother 4?

Нямам никаква стратегия засега. Искам само да омиротворявам къщата и желая да видят доброто, естественото в мен.

8. Какво си готов да направиш, за да спечелиш ВВ4?

Пак казвам добро и само добро. На тая земя има някаква висша сила, която определя доброто. Желая да спечели този който е най-добър и заслужава. Човек от късмета си не може да избяга. Това, което ще се случи се случва.

9. Какво ще направиш с наградата, ако я спечелиш?

Ако е склонна съдбата към мен да спечеля и ми се усмихне шанса да спечеля. Ще дам някаква сума на сирачетата от "Могилино", които са в дом "Надежда" в град Русе моят град и на моите 3 внучета ще дам.

10. Какви са плановете ти след участието в шоуто?

Да се завърна жива здрава и удовлетворена от неуморния труд на организаторите да покажат най-доброто на целия народ от къщатата на Big Brother 4 в сравнение с другите 3 предавания. Да се завърна при 3-те си внучета. Желая в това предаване Big Brother-4 народът на цяла България и Европа да види нещо различно от другите предавания този сезон защото трудът ви е много много голям в тая работа.