1. Как протича обикновено денят ти?

Работа или ако не съм на работа - кафенце с приятели, малко игри на компютъра и вечерта можа да завърши с някой бар.

2. С какво се гордееш?

Гордея се, че съм българин; горд съм с моите приятели и с, че имам такова семейство, което винаги ме е подкрепяло.

3. Как си вдигаш адреналина?

Ами не си падам по екстремни спортове или нещо подобно, но определено, когато гледам мач на Локо (Пд) или на нац. отбор емоцията и адреналина винаги са на max

4. Кои са най-големите лъжи, които си чул за себе си?

Може би, че съм бил прекалено агресивен, че съм бил побойник и неща в тази насока, а аз съм просто нормален човек, които иска да живее в нормална държава.

5. Коя е грешката, за която съжаляваш най-много?

Че допуснах да се разделя с момичето, което 3 години живееше и мислеше само за мен, обичаше ме, а аз пренебрегнах нейните чувства.

6. С какво искаш да те запомнят?

Искам да ме запомнят с това, че обичам България и съм от тези млади хора, които искат да работят и да се реализират в България и да помогнат с нещо за нейния престиж в Европа.

7. Каква стратегия ще използваш, за да спечелиш Big Brother 4?

Преди всичко ще бъда този, който ме познават моите приятели и семейство и ще се опитам да покажа, че ние футболните фенове сме нормални, а не такива каквито ни описват в пресата.

8. Какво си готов да направиш, за да спечелиш ВВ4?

Преди всичко си имам принципи, чест и достойнство и никаква награда не може да ме накара да загърбя тези неща, така че преди всичко няма да играя роли и да влизам в филми.

9. Какво ще направиш с наградата, ако я спечелиш?

Първо ще дам една част на майка ми и брат ми, после предполагам ще почерпя приятелите си, а след това ... не знам може би ще си направя екскурзия в чужбина.

10. Какви са плановете ти след участието в шоуто?

Много зависи от това кой по ред ще си отида от шоуто, защото има разлика от това да излезеш първи и от това да излезеш последен.