1. Как протича обикновено денят ти?

Ставам сутрин около 07:30 ч. Работният ми ден започва в 08:00 и завършва в 17:30. След това ходя на фитнес. След това съм със семейството ми. Понякога ходя нощна смяна като охрана.

2. С какво се гордееш?

Аз много се гордея със семейството си (съпруга, деца). Гордея се, че въпреки тежкия социален живот съумявам да поддържам едно средно ниво на живот. Гордея се, че съм уважаван от много хора човек.

3. Как си вдигаш адреналина?

Адреналина ми е силно повишен, когато съм във фитнес залата, когато се снимам дали в филм или просто в реклама

4. Кои са най-големите лъжи, които си чул за себе си?

Когато човек има цели в живота си и ги преследва, то той чува зад гърба си, че се прави на важен, че е самовлюбен, че външноста на човек описава точно какъв е той.

5. Коя е грешката, за която съжаляваш най-много?

Няма безгрешни хора на света. И аз съм един от тях. Но никога не съжeлявам. Не гледам на зад, само напред и нагоре. Когато греша, аз се поучавам от грешката и се старая да не я допускам за напред.

6. С какво искаш да те запомнят?

С моята доброта. И с моята чистоплътна душа.

7. Каква стратегия ще използваш, за да спечелиш Big Brother 4?

Моята стратегия ще бъде изградена на базата на играчите и тяхната стратегия. Като в футбола - градиш тактиката като се запознаеш с възможностите на противника.

8. Какво си готов да направиш, за да спечелиш ВВ4?

Ще използвам целия си арсенал от възможности, без да нарушавам принципите си. Аз съм готов за шоу

9. Какво ще направиш с наградата, ако я спечелиш?

Наградата бих я инвестирал в битови нужди, в усъвършенството ми като актьор. Бих участвал в социални програми. Но първо трябва да я спечеля.

10. Какви са плановете ти след участието в шоуто?

Искам чрез шоуто да бъда забелязан от всички продуценти и филмови режисьори. Искам след "Биг Брадър" да се занимавам със снимането във филми и реклами.