1. Как протича обикновено денят ти?

Ставам в 8:00 и поздравявам Слънцето! тоалет; кратка молитва; шофиране до раб. място. Не закусвам и рядко обядвам. Прозвъняване и уговаряне на срещи с клиенти; писане на оферти; отчети. Раб. ми ден завършва в 19-20:00 ч. След това пазарувам и се прибирам у дома. 10-20 минути релаксирам; следва домакинстване, гледане на TV - късните новини. Слушам музика, правя си равносметка за изминалия ден; отново кратка молитва; тоалет и към 2-3 часа се ориентирам за сън. Понякога и по-късно

2. С какво се гордееш?

с опита си; с рутината си; с решителността си; с енергичността си; с това, че дори и да се страхувам - действам; с това, че съм верен приятел и че може да се разчита на мен.

3. Как си вдигаш адреналина?

с рок музика

4. Кои са най-големите лъжи, които си чула за себе си?

не съм чувала и дано не чувам!

5. Коя е грешката, за която съжаляваш най-много?

Не съжалявам за грешките си и ако мога да живея втори път по същия начин, бих повторила същите грешки, само че по-бързо. На много неща ме научиха! Може би бих дарила повече внимание на родителите си, които вече са покойници и поради стечение на обстоятелствата, като че ли имаше още какво да си кажем, а не успяхме. Хубавото бе, че знаехме, че се обичаме и че държим един на друг.

6. С какво искаш да те запомнят?

с това, че съм човек с главно "Ч"! и с това, че съм жена с главно "Ж"!

7. Каква стратегия ще използваш, за да спечелиш Big Brother 4?

Нямам стратегия! Но това, което ме е научил първия ми треньор по стрелба - Николай Йонков: "Като свършиш с кръвта, махай с костите!", никога не го забравям.

8. Какво си готова да направиш, за да спечелиш ВВ4?

Тъпанът тръгнал за сватба и казал на другите инструменти: "Там-тааам като идем, таам-тааам ще видим!"

9. Какво ще направиш с наградата, ако я спечелиш?

Надявам се да съм аз победител. Всъщност това е първото състезание в живота ми, в което искам да съм последна! Аз съм реалист. Нека да взема наградата и ще ви кажа какво ще няправя с нея.

10. Какви са плановете ти след участието в шоуто?

Баща ми казваше така: "Ако искаш да си с орлите, не рови с пуйките!" Не споделям стремежите си с никого, но със сигурност ще "вдигна летвата"!